Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Cégünkről  
Cégtörténet

Az ITINERIS Informatikai Kft.-t 2005 júniusában alapította öt magyar magánszemély. Mindannyian műszaki végzettséggel rendelkeznek. A cég így komoly műszaki felkészültséggel és sokéves tapasztalattal van jelen a hardver és szoftverfejlesztés területén, fejlesztőmérnökei között akad, aki már 1998 óta foglalkozik a GPS (Global Positioning System: globális helyzetmeghatározó rendszer) alapú adatgyűjtéssel.
Az ITINERIS Informatikai Kft. GPS alapú helymeghatározás többcélú felhasználásának szakértője.

Az ITINERIS Informatikai Kft. a GPS technológiára építve WAYQUEST néven létrehozott egy kontrolling rendszert, amelyet olyan cégeknek kínál, akik szeretnék a gépjárművel történő munkavégzésből eredő hasznot növelni, munkájukat átláthatóvá és szervezettebbé tenni és a járművekkel kapcsolatos költségeket – tipikusan az üzemanyag és szervizköltséget – csökkenteni.

A munkafolyamat alapú kimutatásoknak, és az egyedi parcellatérképek kezelésének is köszönhetően Magyaror- szágon a mezőgazdaságban az ITINERIS Informatikai Kft. piacvezető, és számos más területen is használják termékeit, melyekkel 2008 óta jelen van a szlovák piacon is.


Támogatja a Joomla!. Valid Valid XHTML 1.0 and Valid CSS .