Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Megoldásaink  
Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink segítségével ügyfeleink egyedi igényeinek megfelelő rendszer kialakítását tesszük lehetővé, így a rendszer használatából eredő hatékonyság növekedés maximalizálható.

Oktatás, tanácsadás

Bár szoftvereink felhasználói kézikönyve tárgyalja a leggyakoribb kérdéseket, ügyfeleink kérésére bármely szoftverünkhöz kapcsolódóan vállalunk egyéni vagy kiscsoportos oktatást, egyeztetés szerinti helyszíni, időtartamban, témakörben és intenzitással. Kérjük, hogy oktatási igényüket az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen szíveskedjenek jelezni.

 

Adatfeldolgozás, digitális térképek, területfelmérés

Vállaljuk különböző digitális térképek konverzióját, vagy a WayQuest rendszerbe történő illesztését. Szintén megbízhat minket GPS-sel felmért területek, útvonalak adataiból történő digitális, vektoros térkép készítésével. Várjuk szíves megkeresését az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen, ha szüksége van szaktudásunkra.

 

Térkép formátumok

Az ITineris WayQuest rendszer alá lehetőség van egyedi, szakmaspecifikus térképek felvitelére, mint mezőgazdasági táblatérképek, vízrajzi térképek, vagy helyrajzi szám szerinti területek. Ahhoz, hogy munkatársaink az ügyfél térkép állományait fel tudják dolgozni, az alábbiak betartása szükséges:

Csak vektoros térképek alkalmasak ilyen célra. Képfájlokat – mint például beszkennelt papírtérképet, nyomtatott ortofotót vagy képernyőmentéseket – nem tudunk felhasználni.

A térkép WGS84, EOV (Egységes Országos Vetület), vagy Mercator (UTM) vetületben és vonatkoztatási rendszerben legyen. Ha másmilyen a rendszer, akkor arról pontos konverziós leírás szükséges.

.

Támogatott file-formátumok:

  • ESRI ShapeFile (.SHP + .DBF, .SHX)
  • MapInfo 7.5-ig (.MID + .MIF)
  • ArchiCAD 14-ig (.PLN, .PLA, .2DL, .GDL)
  • AutoCAD 2004-ig (.DXF, .DWG, .DWF)
  • MicroStation Design (.DGN)
  • Google Earth (.KML, .KMZ)
  • szöveges koordináták (.TXT, .CSV)
.
Támogatja a Joomla!. Valid Valid XHTML 1.0 and Valid CSS .