Gazdálkodási Napló

Mezőgazdasági adminisztráció egyszerűen

Ez a felhő alapú szolgáltatás lehetővé teszi, hogy bármikor áttekinthesse a táblát, a növénykultúrát és a legeltetési naplót a Beef és az ITineris adatainak importálásával, ami megkönnyíti a tervezést és leegyszerűsíti az adminisztratív teendőket.

 

 

Funkciók

 • Digitális térképfelület

  A térinformatikai rendszerben felmért területekre vonatkozó adatokat könnyen átlátható digitális formátumban folyamatosan nyomon követheti. A térképfelületen megtalálja a táblákat, melyeket bármikor betölthet.

 • Minden adat egy helyen

  A szoftver specialitása, hogy a legeltetési napló teljes tartalma és a létszámadatok automatikusan feltöltődnek a Beef adatok alapján a Gazdálkodási Naplóba. Az ITinerisből pedig átkerülnek az erőgépre, a munkafolyamatokra és a munkaeszközökre vonatkozó adatok a Műveleti Naplóba.

 • Kimutatások, tervezés

  A táblákra és a növénykultúrára vonatkozó megfigyeléseket valós időben rögzíti a szoftver, aminek köszönhetően bármikor összevetheti az adatokat. Ez megkönnyíti a tervezést, és hozzájárulhat a termelékenységi mutatók növekedéséhez.

 • Egyszerű adminisztráció

  A validálást követően bekerülő adatok nemcsak a napi munkát és tervezést, de az adminisztrációt is leegyszerűsítik. A szoftver segítségével könnyedén eleget tehet a jogszabályi követelményeknek és lehívhatja a támogatásokat.