Beef

Felhő alapú telepirányítási szoftver 
szarvasmarha tenyésztéshez

Felhő alapú telepirányítási szoftver húshasznú  szarvasmarha tenyésztés támogatásához. Megoldás a marha állomány nyilvántartására és az egyedek fejlődésének követésére. Támogatásával azonnali reakció adható a napi eseményekre, kiértékeléseivel pedig ellenőrizhetők a hosszú távú tervek és gazdaságosabbá, rugalmasabbá tehető a működés.

Átlátható adminisztráció

Egyedleltár

Elemzések, statisztikák, 
riportok

Térinformatikai alapú legeltetési térkép

Adatgyűjtés-támogatás

Termékenyítés-kezelés

Funkciók

 • Fejlődési és egészségügyi nyomonkövetés

  A rendszer alapjául szolgáló átfogó adatbázis lehetővé teszi a húsmarha-állomány nyilvántartását, fejlődési és egészségügyi követését, valamint a beteg állatok azonosítását és elkülönítését még a tünetmentes szakaszban.

 • Elemzések és naprakész információk

  Az elvégzett munkákra, az eszközökre és az állatokra vonatkozó adatok egyszerű és gyors megjelenítése táblázatban és térképen, tetszőleges időtartamra, akár egy egész szezonra vetítve. A szoftverrendszer a tenyésztők minden dokumentációját lefedi és elvégzi a kötelező adatszolgáltatást a hatóságok és a tenyésztőegyesületek irányába.

 • Felhő alapú szoftver

  A mérlegelés mellett a mesterséges termékenyítés és a vemhesség dokumentációja is elvégezhető egy platformfüggetlen külső eszköz (pl. mobiltelefon) segítségével, így közvetlenül az adatbázisba rögzíthetők az elemzésekhez szükséges eredmények.

 • Automatikus jelzések

  Az automatikus jelzések hozzájárulnak az állomány sikeres megóvásához; az értesítések segítségével időben lekövethetők a kedvezőtlen változások és a vis major helyzetek

Aktív fejlesztéseink

A Bendő bólusz és az Online legeltetési térkép jelenleg folyamatban lévő fejlesztések, melyek 
a Gazdálkodási Naplóhoz nyújthatnak adatokat.