ITineris

GPS alapú flottakövető rendszer
Hatékonyság – Ellenőrzés – Megtakarítás

A GPS technológián alapuló ITineris segítségével bárhonnan és bármikor nyomon követheti mezőgazdasági járműveit. A nyomkövető rendszerrel elemezheti és optimalizálhatja a flotta mozgását és teljesítményét, aminek köszönhetően javíthatja a termelékenységi mutatókat is.

GPS alapú technológia

Flotta nyomon követés

Digitális térkép

Elemzések, tervezés

Bármilyen okos eszközön

Funkciók

 • Jármű tevékenységének nyomon követése

  A GPS alapú, rádiós munkagép-azonosítás (agroID) nyomkövetéssel másodperc alapú pozíciómeghatározást kap a járműveiről. Az online térképen a mozgási adatokat a pillanatnyi állapotnak megfelelően kísérheti figyelemmel. Pl.: mozgásirány, sebesség és tartózkodási hely a saját táblatérképeiken.

 • Üzemanyag-fogyasztás nyomon követése

  Az üzemanyag-felhasználás állandó felügyeletével ellenőrizhető a tankolások mértéke és helye, felderíthető az üzemanyageltávolítás mennyisége, ideje és helye. Ezáltal mérhetővé válik a mezőgazdasági munka pontos üzemanyagköltsége.

 • Figyelmeztetés, riasztás

  Beállításával automatikus riasztásokat kaphat e-mailben és sms-ben területelhagyás, -megközelítés vagy üzemanyagszint-változás és készülék meghibásodás esetén.

 • Területalapú munkák időszakos kimutatása

  A saját táblatérképeken napi, heti, havi és éves bontásban is figyelemmel kísérhető a vetőmag és permetszer felhasználás (duplán szórt sorok), a munkavégzés minősége (sortávolság betartása, munkavégzés sebessége) és a területen töltött munkaidő hatékonysága.

 • Járművezetők követése - sofőr azonosítása

  A sofőrazonosítással utólag is megállapítható, hogy ki, mikor, hol és mit csinált. Ezzel javul a munkafegyelem, a pontos elszámolás és a termelési hatékonyság, valamint visszaszorítható a gépekkel idegen területen végzett munka.

 • Minőségbiztosítás szállítmányozás és mezőgazdaság területén

  A járművek által megtett utak és elvégzett fuvarok automatikus dokumentálásának köszönhetően bármikor kimutatható, hogy a járművezető mikor merre járt, mennyi időt töltött megrendelőknél vagy áruátadással, és még tájékoztatást nyújthat a várható érkezési idejéről is.

 • Jármű adatok és elemzések

  A valós idejű és utólag is lekérhető adatok részletes elemzésével lemezhető az gépüzem idő és az üzemanyag-fogyasztás, valamint kiküszöbölhetővé válnak a felesleges utak és várakozások.

 • Területalapú munkák időszakos kimutatása / Riport modul

  Figyelemmel kísérhető a saját táblatérképeken az elvégzett munkaművelet, a terület mérete, a munkavégzés minősége (sortávolság betartása, munkavégzés sebessége) és a területen töltött munkaidő hatékonysága.
  Automatikus kimutatásokat küld a rendszer e-mailben napi, heti, havi, sőt akár éves bontásban is.
  Saját elképzelés alapján, saját szerkeszthetőséggel.

A LEGÚJABB ITineris WayQuest PROGRAMVERZIÓ A 3.8.2

Telepítőcsomag
[76,5 MB]

Telepítés előtt az összes kritikus Windows frissítést fel kell rakni a gépre. Az SQL Server telepítéséhez szükség van a Microsoft .NET keretrendszer 2.0, 3.5 és 4.0 verziójára, illetve ezeknek a frissítéseire. A frissítések több lépcsőben történnek, azaz a telepítés után újraindítás szükséges, majd a Windows Update oldal újra felkeresése és futtatása. Tapasztalataink szerint akár 4-5 újraindítás is szükséges, mire minden felkerül a gépre. Ezeknek a hiányában nem települ az SQL szerver, azaz nem fog a ITineris program sem futni. Frissítés előtt mindig készítsen biztonsági mentést a program adatbázisáról!

Ha szükségét érzi, kérje kollégánk segítségét a frissítéshez!

Hardver eszközök

Atlas

Ez az eszköz a járműben üzemel. Elsősorban a jármű mozgásának nyomkövetésére, útvonaluk és járulékos adatok rögzítésére szolgál. Tartalmazza a GPS vevőt, ami a helyzetmeghatározást végzi a  járműbe helyezett GPS antenna segítségével, továbbá kiszámítja a jármű koordinátáit, sebességét és haladási irányát, ezen mozgást leíró adatokat rögzíti, ezáltal követhető a jármű mozgása. Az eszköz  tartalmaz továbbá egy GSM modemet is, mely segítségével GPRS kapcsolatot tud létesíteni az ITineris Kft. által üzemeltetett központi szerverrel.

AgroID + RFGW

Rádiófrekvenciás munkagép-azonosítás. Az eszköz automatikusan felismeri a munkagépet, és kiválasztja a rendszerben hozzárendelt munkafolyamatot. Megkönnyíti az adminisztrációt, és az erőgép-kezelőnek nem kell ezzel foglakozni. Felhasználó azonosítására is alkalmas.